FIZETÉSI, ÉS SZÁLLÍTÁSI MÓD:

A csomaghoz a GLS futárszolgálattal vagy GLS Csomagpontra történő szállítással juthat hozzá.

A futárszolgálat ára  15 000 ft-ig egységesen 990 Ft/csomag , melyet Ön a csomag átvételekor a csomagfutárnak fizet ki a vételárral együtt. A fenti ár tartalmazza az ÁFÁT. Bármennyi terméket rendel 1 csomagban küldjük! Kivéve a 25 kg feletti etetőanyag vásárlást. 25 kg feletti etetőanyag vásárlása esetén egyedi szállítási díjat számolunk, és kollégánk felhívja önt és tájékoztatja ennek összegéről.

GLS Csomagpontra történő szállítás: Ebben az esetben kérem  a választott GLS Csomagpont  címét adja meg szállítási címként!!! Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A GLS Comagpontra kért szállítást követően nyitvatartási időben 5 munkanapig átvehető a megrendelése, ezt követően ha nem veszi át visszérkezik hozzánk!

GLS CSOMAGPONT KERESŐ

Ide kattintva könnyedén megtalálja az Önhöz legközelebbi GLS Csomagpontot!

Fontos! Amennyiben Ön előre szeretne utalni, úgy a következő vonatkozik rá: Jelezze előreutalási szándékát ügyfélszolgálatunknak. Megrendeléskor azonnal kap egy automatikus e-mailt. Miután megkapta webáruházunktól, az automatikus e-mailt, akkor még ne utalja a pénzt. Mi Összeállítjuk a csomagot, és ha kész a csomag, munkatársunk küld egy részletező e-mailt, a pontos végösszeggel, és számlaszámmal, ekkor utalhatja Ön a pénzt. Köszönjük.

15 000 ft vásárlás felett a házhozszállítás ingyenes!

Nagyon fontos: Kérjük, hogy a csomag állapotát és, ha sérült akkor tartalmát is az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le, illetve, ha sérült vetessen fel jegyzőkönyvet!
A csomag sérülésére, szállítási hibából adódó sérülésre, illetve sérült csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével kerül rögzítésre. Ez azért fontos, mert tapasztalatok szerint, minden futárszolgálat inkorrekt módon letagad minden hibát, amit elkövetnek, ha nincs rögzítve a hibafelvételi jegyzőkönyvben. Megértésüket köszönjük!