Alacsonyabb ár! Delphin CHOCO 60-as Nyeletőfékes Horgászorsó Nagyobb

Delphin CHOCO 60-as Nyeletőfékes Horgászorsó

Új termék

Delphin Choco a mérsékelt árú horgászorsók közé sorolt, ugyanakkor nem hiányzik belőle semmi, ami bármilyen módon csökkentené a minőséget. Ez egy teljesértékű nyeletőfékes orsó. Az árat főleg a gyártás effektívé tételével és a termelés növelésével csökkentettük...

25%-50%-s leértékelés, akció!

Bővebb leírás

Egyéb infó

Choco az olcsó orsók közé sorolt, ugyanakkor nem hiányzik belőle semmi, ami bármilyen módon csökkentené a minőséget. Ez egy teljesértékű nyeletőfékes orsó. Az árat főleg a gyártás effektívé tételével és a termelés növelésével csökkentettük.

A nyeletőfékes orsó koncepciója - egyszerű mechanizmuson nincs mi elromoljon. Tulajdonságairól meggyőződni a hajtókar első kézbevételekor fog. Futása nagyon sima és kellemes. Minden pontosan és megbízhatóan működik. Ennek a horgász orsónak a teste sötétbarna kemény műanyag, amely csévélésnél nem csavarodik. Delphin CHOCO fém dobbal és hajtókarral rendelkezik, ami ebben az árkategóriában ritkaság! A dobozban műanyag tartalék dob található. Ár-érték aránya a Choco horgász orsó modellt megbízható orsóvá teszi!

Minden DELPHIN termékhez a gyártó 2 év garanciát biztosít!

20%-s leértékelés, horgász akció

Műszaki paraméterek:

zsinórkapacitás: 0,25 mm / 410 m, 0.30 mm / 280 m, 0,35 mm / 200 m
Áttétel: 4,7: 1
Csapágyak száma: 4 + 1
Súly: 460 g

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: