OTP SZÉP kártya

Tisztelt vásárlónk! OTP szépkártya információk

 FIGYELEM!!!!!  NE UTALJON ELŐRE SEMMILYEN ÖSSZEGET SZÉP KÁRTYÁRÓL!!!!!

A Horgászonline webáruházban SZÉP kártyát is használhatnak vásárlásra. A fizetési információkat a rendelés leadását követően küldjük meg, és vesszük fel Önnel a kapcsolaltot egyeztetés céljából! A tranzakció lebonyolításához természetesen minden segítséget megadunk! Minden SZÉP kártya estén a Szabadidő alszámla használható fel áruházunkban történő fizetésre! A SZÉP kártyás fizetések esetén plusz kedvezményeket nem tudunk biztosítani, illetve elszámolni, a megrendelt termékeket a feltűntetett árakon kell kifizetnie! Köszönjük megértésüket! 


SZÉP kártyás fizetés esetén hosszabb ügyintézési idő is lehetséges. SZABADIDŐ ALSZÁMLÁT TUDJA CSAK FELHASZNÁLNI!

FONTOS: SZÉP kártyás tranzakcióknál csak előre fizetést tudunk elfogadni. Amíg ez nem történt meg a rendelését teljesíteninem tudjuk!

A kézbesítést végző futároknál a SZÉP kártyát fizetésre nem lehet használni. Mindhárom kártya esetében indítható kifizetés online is, mivel online elfogadóhely is vagyunk. Vegye igénybe telefonos ügyfél-szolgálatunkat!!

A RENDELÉS LEADÁSAKOR VÁLASSZA A SZÉP KÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDOT VAGY IRJA BE ÜZENETBE, HOGY SZÉP KÁRTYÁT SZERETNE HASZNÁLNI!

Bármilyen kérdése van forduljon munkaidőben az ügyfél-szolgálatunkhoz: +36-20-380-0026

2/ MKB és K&H bankok SZÉP kártyák esetén szintén a Szabadidő alszámla használható. Ezen kártyák esetében a cégünknek kell elindítani a fizetési tranzakciót. Kérem ha Ön ezekkel a kártyákkal rendelkezik, hívja munkaidőben az ügyfélszolgálatunkat a +36-20-380-0026-as telefonszámon.

Fizetés SZÉP kártyával! Az önnek kiküldött tájékoztató email ezt tartalmazza:

Megrendelésénél SZÉP kártyás fizetést választott. Tájékoztatom, hogy csak a szabadidő alszámlát veheti igénybe erre a célra! Más alszámlák felhasználására nincs lehetőség. A vásárlást követően 1 munkanapon belül megküldjük Önnek a szerződését, melyet aláírva, kitöltve kell visszaküldenie nekünk. A szerződést szkennelje be vagy fotózza le és emailben kell visszaküldenie!!! A szerződés visszaérkezésekor, valamint a teljesült SZÉP kártyás fizetést követően kezdjük csak meg a rendelés feldolgozását. A feldolgozás ideje ettől számított 5 munkanap. SZÉP kártya alszámlára nincs visszautalási lehetőségünk, kérem ennek tudatában rendeljen ezzel a fizetési móddal!!!!!

Utalás OTP SZÉP kártyáról: Be kell lépni az OTP SZÉP kártya felületére! Itt az elfogadó helyeknél meg kell keresni: Horgászonline horgászbolt 8800 Nagykanizsa Király utca 31/H elfogadó helyet, majd indíthatja a kifizetést!

MKB és K&H SZÉP kártyák esetében üzletünk indítja a fizetést az ön adatai alapján.

FIGYELEM! SOHA NE UTALJON ELŐRE, ANÉLKÜL, HOGY VELÜNK EGYEZTETETT VOLNA!

Bármilyen kérdése van kérem forduljon az Ügyfél-szolgálatunkhoz:+36-20-380-0026. Horgászonline Bt.

2/ MKB és K&H bankok SZÉP kártyák esetén szintén a Szabadidő alszámla használható. Ezen kártyák esetében a cégünknek kell elindítani a fizetési tranzakciót. Kérem ha Ön ezekkel a kártyákkal rendelkezik, hívja munkaidőben az ügyfél-szolgálatunkat a +36-20-380-0026-as telefonszámon.

Jelenleg az alábbi SZÉP kártya típussal fizethetnek:

– OTP SZÉP kártya

– K&H SZÉP kártya

– MKB SZÉP kártya

Bakonyi Kornél

ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?